Stærk præstation af Dybbøl's Piger ved Jyske Mesterskaber

6. februar 2024 23:26 , af Heidi Bak Petersen

Billund/Hadsund, 3. & 4. februar.

Dybbøl's pigefodboldhold leverede en imponerende præstation ved de Jyske Mesterskaber i indendørsfodbold denne weekend, hvor U17-holdet deltog i Billund, mens U13 og U14-holdene kæmpede i Hadsund. U17 Holdet: I Billund startede U17-holdet stærkt med en uafgjort kamp efterfulgt af en flot sejr, men stødte derefter på udfordringer med nogle nederlag. Holdet endte på en respektabel 6. plads og vendte hjem en oplevelse rigere.

U13 + U14 Holdene: I Hadsund viste U13-holdet, bestående af U11, U12 og U13-piger, imponerende spil i flere flotte kampe. Efter at have spillet kampene i grundspillet, endte de på en 4. plads. I semifinalen stod de over for Ikast, der havde opnået en førsteplads i grundspillet. Trods en intens kamp og en imponerende præstation, måtte Dybbøls U13 piger se sig slået og gå videre til bronzekampen. Bronzekampen mod Fredericia var en intens kamp, der blev afgjort i de sidste sekunder med en score på 3-2 til Fredericia. U13 Dybbøl pigerne endte dermed på en flot 4. plads. Træner Per Madsen udtrykte stolthed over pigernes præstation og holdånd, og ser frem til flere udfordringer. "At opnå en 4. plads i Jylland er en betydelig præstation, især når man betænker, at vores piger ofte spillede mod fysisk større og ældre modstandere. Deres vedholdenhed og evne til at konkurrere på dette niveau fortjener stor anerkendelse. Jeg er virkelig stolt af deres indsats og engagement," udtalte Per Madsen. U14 pigerne viste stærkt spil fra starten med en uafgjort kamp, efterfulgt af sejre i resten af kampene med imponerende fodbold. Holdet endte som nr. 1 i grundspillet og stod over for Støvring i semifinalen. Efter ordinær spilletid stod det helt lige, men i den forlængede spilletid blev der dømt straffe mod Dybbøl. Her scorede Støvring og sikrede sejren. U14 Dybbøl kom stærkt igen i bronzekampen og vandt overbevisende 6-1 mod Mejrup. Det var nogle meget glade og lettende piger, som modtog en bronzemedalje efter en intens fodboldweekend. Træner Michael Sørensen fortalte efter sidste kamp, at han var stolt af pigernes flotte fodboldspil og tilgang til alle kampene. Dette var en flot holdpræstation, som giver mod på mere.

Dybbøl's pigefodboldhold har vist styrke, mod og talent under mesterskaberne, og vi ser spændt frem til deres fortsatte succes udtaler formand John Hansen.