U15 piger vinder både Guld og Sølv ved JM

6. februar 2019 18:04 , af Poul Rebsdorf

14 piger fra Dybbøl fodbold var sammen med 2 trænere var taget til Pandrup (Nordjylland) for at spille Jysk mesterskab i indefodbold i weekenden 2.-3. februar.

 

Efter de første 5-6 puljekampe havde vi sådan set et fint billede af vores placering og dermed var begge hold sikre på at skulle spille semifinale.

Placeringen gjorde heldigvis, at de 2 Dybbøl hold ikke skulle møde hinanden, da placeringerne 1-4 og 2-3 skulle mødes.

Store pigeklubber som Horsens, Lyseng og Aalborg fik placeringerne fra 5-8 og måtte udgå af medaljeræset.

 

Dybbøl 2 (U14 hold) skulle møde Mejrup GU som overbevisende havde vundet alle deres puljekampe herunder lørdag mod Dybbøl 2 med resultatet 8-1 samt søndag mod Dybbøl 1 med resultatet 4-2.

Semifinalen virkede derfor som en umulig opgave for Dybbøl 2, men skæbnen ville at der stod uafgjort i ordinær spilletid og at der ikke blev scoret nogen mål i den 3 min. forlængede spilletid og så måtte der sparkes straffespark.

De 3 første spark fra begge hold bliver til mål og begge hold står stadig lige. I de efterfølgende spark redder overlægerne Dybbøl, som samlet vinder 7-6 over Mejrup.  

 

Dybbøl 1 har været mere overbevisende både lørdag og søndag og har kun tabt til Mejrup GU 4-2. Semifinalen mod Aulum vindes overbevisende  5-2.

 

Finalen bliver derfor Dybbøl 1 mod Dybbøl 2, hvor sidstnævnte på papiret ville få en svær opgave. Kun hjulpet af en god indsats og en stor portion held bliver Dybbøl 2 Jysk mester i U15 B rækken.

 

Dybbøl U15 piger har således både Guld og Sølv med hjem fra Pandrup til Dybbøl.